Scroll To Top
Son Yazılar

YUMUŞAK GANAJ TARİFİ ~ RESİMLİ


YUMUŞAK GANAJ TARİFİ~ RESİMLİ




● Malzemeler

• 1,5 paket (300gr) sıvı Krema (Schlagsahne)
• 2 paket (400 gr) Kurvertür Çikolata (Kuverture)



● Yapılışı

Cikolatayi küçük parcalara keselim ve bir kasenin icine koyalim. Kremayi bir bardağa koyalim ve mikrodalgada ısıtalım. Serçe parmagimizi yakmayacak sıcaklıkta olmali. Kremayi cikolatanin icine dökelim ve eriyene kadar karistiralim. Soğumaya birakalim. Ganajı kremalı pastalarin üzerine dökerek kaplayabilirsiniz. Pastanizin üzerindeki ganaj buzdolabinda soguduktan sonra ne sert olacaktir, nede akici bir kivamda olacaktir. Pasta icin ideal bir Ganajdir.

Not: Ben bitter cikoata kullandim. Arzuya göre sütlü çikolata kullanabilirsiniz.
Ganajı yaptiktan sonra aradan zaman gectiyse koyulasacaktir. Tekrar acmak icin bir kabin icine sicak su koyalim ve ganaj dolu kaseyi üzerine oturtalim. Karistirarak cözelim. Ganajin icine su kacmamasina dikkat edelim.















Share This:

No Comment to " YUMUŞAK GANAJ TARİFİ ~ RESİMLİ "