CIKOLATALI GEVREK (CHOCO CROSSIES)~ Resimli
CIKOLATALI GEVREK (CHOCO CROSSIES)
●Malzemeler
• 2 - 2,5 su bardağı şekersiz Mısır Gevreği (Cornfleks)
• 200gr Kuvertür Çikolata (Kurverture)
• Yarım su bardağı kırık Badem (gehackte Mandel)
●Yapılışı
Çikolatayı bermani usulü eritelim ve icine mısır gevreklerini ve bademleri ekleyelim. Karıştıralım. Fırın kağıdının üzerine kaşık yardımıya aralıklı ve küçük kücük parcalar koyalım. Cikolatanin tekrar donmasi icin soğuk yerde 2-3 saat bekletelim.
Not: Bunun icin bitter, sütlü veya beyaz kurvertür Çikolata kullanabilirsiniz. Bademsizde yapabilirsiniz.
Bermani usulü: Büyük tencerenin icine biraz su dolduralım. kücük tencerenin icine cikolata koyalim. Kücük tencereyi büyük tencerenin icine yerlestirelim. Dikkat edelim cikolataya su değmesin...
No Comment to " CIKOLATALI GEVREK (CHOCO CROSSIES)~ Resimli "