KABAK TATLISI TARİFİ~RESİMLİ
KABAK TATLISI TARİFİ~RESİMLİ
●Malzemeler
• 1 kilo Kabak
• 2 su bardağı Şeker
• Çekilmiş Ceviz
● Yapılışı
Kabaklarin cekirdek kısmını ve kabukarini keselim. Küp küp doğrayalim ve tencereye koyalim. Şeker ilave edelim ve karistiralim. Bir gece oda sıcaklığında bekletelim. Bu arada şeker eriyecek ve kabaklar suyunu salacaktir. Ocağa alalim ve kapagini kapatalim. Yumusayana kadar pisirelim. Soğumaya birakalim. Servis tabağına alalım ve üzerine ceviz serpelim. Servis yapalim..
Not: Kabaginizin tatliligina göre şekeri azaltip çoğaltabilirsiniz. Resimde görüldügü gibi tarifin yarisini yaptim
No Comment to " KABAK TATLISI TARİFİ~RESİMLİ "