FIRINDA KASARLI MANTAR TARİFİ ~ RESİMLİ
FIRINDA KASARLI MANTAR TARİFİ ~ RESİMLİ
● MALZEMELER
• 15-20 adet Kültür Mantarı (Champignons)
• 2 avuc dogranmis Pırasa
• 1 adet kücük Soğan
• 1 adet Sivribiber
• 1 parça kırmızı Dolmalık Biber (Paprika)
• Kasar Peyniri
• Kuru Maydonoz
• Siviyag
• Pulbiber
• Tuz
Mantar, pırasa, sogan ve biberleri iri sekilde dograyalim. Kasar peynirini rendeleyelim. Tavada siviyag kizdiralim. Sogan ve biberleri ilave edelim, kavuralim. (Yüksek ateste pisirelim) Sonra pulbiber, mantar ekleyelim ve karistiralim. Daha sonra tuz, pirasa ilave edelim ve devam karistiralim. 2-3 dakika sonra ocaktan alalim. Borcamin icine dökelim ve yayalim. Üzerine kasar peyniri ve maydonoz serpelim. Önceden isitilmis 200ºC firinda kasarlar eriyene kadar pisirelim. Sicak servis yapalim. .
No Comment to " FIRINDA KASARLI MANTAR TARİFİ ~ RESİMLİ "