HINDISTAN CEVIZLI EKLER PASTA ~ RESİMLİ
HINDISTAN CEVIZLI EKLER PASTA ~ RESİMLİ
¤ MALZEMELER
~ 1 paket (36 adet) Kedi dili Bisküvi (Löffelbiskuit)
~ 1 kutu konserve Mandalina
~ 1 kutu Sıvı Krema (Schlagsahne)
~ Yarım kutu (100 gr) Ekşi Krema (Schmand)
~ 1 paket Vanilya Şekeri
~ 1 paket Krema sertlestirici (Sahnefest)
~ 1-2 su bardağı Süt
~ Hindistan Cevizi
¤ YAPILIŞI
Bir kabin icine sıvı krema, krema sertlestirici, ekşi krema, vanilya sekeri koyalım ve mikserle çırpalım. Mandalinaları süzelim. Kedi dilini hafif süte batıralım ve krema sürelim. 2-3 parça mandalina koyalım. Bir kedi dili daha süte batıralım ve mandalinaların üzerine yerlestirelim. En son her tarafını bol hindistan cevizine bulayalım ve tabaģa dizelim. Buzdolabinda 4-5 saat veya bir gece dinlendirelim ki yumuşasın. Servis yapalım.
Not: Krema sertlestirici yerine 1-2 yemek kaşığï Toz Kremşanti kullanabilirsiniz..Mandalina yerine taze Çilek, Kivi, muz gibi meyvelerde kullanabilirsiniz. Ekşi krema yerine Süzme peynirde (Quark) kullanabilirsiniz. Her ikisininide kullanma imkanınız yoksa sadece kremayı çırpıp sertlesmesi icin 1 saat buzdolabinda dinlendirebilirsiniz. 18 adet pasta çıkacaktır
No Comment to " HINDISTAN CEVIZLI EKLER PASTA ~ RESİMLİ "