SÜT REÇELLİ MİLFÖY TATLISI TARİFİ ~ RESİMLİ
SÜT REÇELLİ MİLFÖY TATLISI~ RESİMLİ
¤ MALZEMELER
~ 1 paket Milföy
~ 1 kutu Süt Reçeli (Milchmädchen)
~ 1 yemek kaşığı Su
~ Arzuya göre çekilmiş Ceviz
¤ Yapılışı
Milföyleri 6 eşit parçaya keselim. Tepsiye veya borcama dizelim. 200 derecede kızarana kadar pişirelim. Bu arada süt receli ve suyu tencereye koyalım ve karıştırarak bir taşım kaynatalım. Dikkat edelim dibi tutmasın. Süt receli ve milföyler sicak olmalı. Milföyleri rüt receline batırıp çıkaralım ve servis tabağına dizelim. Üzerine Ceviz serpelim... Servis yapalım. . .
No Comment to " SÜT REÇELLİ MİLFÖY TATLISI TARİFİ ~ RESİMLİ "