Scroll To Top
Son Yazılar

PANELI BAGET


PANELI BAGET







●Malzemeler

• 7-10 Tavuk Baget
• 1 litre Su
• 1 Yumurta
• 1 su bardağı Pane Harcı (Paniermehl)
• 2 yemek kaşığı Un
• Tuz
• Sıvıyağ


●Yapılışı

Bagetleri yıkayalım ve tencerenin içine yerlestirelim. Su ve tuz ilave edelim. 15-20 dakika haşlayalım ve soğumaya bırakalım. Derisini çıkaralım. Bir kasenin içine paneharcı ve un karıstıralım. Başka bir kasenin içinede yumurta kıralım. Bagetleri ilk önce yumurtaya daha sonra pane harcına bulayalım. Bol ve kızgın yağda kızartalım...











Not : Tavuk suyunu kesinlikle israf etmeyelim. Soğuduktan sonra minik kapların icine dökelim ve derin dondurucuya koyalım. Daha sonra Pilav ve Çorbalarda kullanabilirsiniz.










Share This:

No Comment to " PANELI BAGET "